Teatret de conte

El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre va tenir lloc al preciós Teatret del Serrallo de Tarragona el cicle d’activitats i teatre infantil «Teatret de conte» pel qual em van encarregar l’elaboració tant del cartell com d’altres elements de comunicació (anuncis en premsa i xarxes socials) i el que veieu més amunt, n’és el resultat.

Aquest cicle de «Teatret de Conte» estava dedicat als animals, així que vaig fer una petita recol·lecció de diferents animalons protagonistes de contes infantils, tant clàssics com de més moderns, a veure si els sabeu identificar a tots!

Ja ho veieu quin munt d’animals protagonistes en aquest cartell, dels més grans fins els més petits. Dels més inofensius fins als més temibles. Des de l’Orugeta goluda de Eric Carle, passant per l’aneguet lleig, el gripau blau babau o l’inefable i mal afamat llop de tants contes. En aquest cas, he fet una versió pròpia de l’imponent llop negre que apareix al final de la pel·licula de Wes Anderson «Fantastic Mr. Fox» basada en el llibre de Roald Dahl amb el mateix nom. Us en deixo l’escena aquí sota i la recomanació de veure la pel·licula si encara no ho heu fet perquè és una meravella

He gaudit moltíssim fent aquest encàrrec i n’estic molt agraïda als organitzadors per comptar amb mi per promocionar les seves activitats!

Welcome

HELLO!

Enjoy our website! If you can’t find what you’ve been looking for or have any problem, email us at hello@apanona.com