Nova era, nova web.

Hola! Per fi estreno nova web d’Apanona!

I és que una de les coses que tenia més clares en aquesta nova etapa que he començat és que era super necessari tenir un nou lloc web que em presentés una mica millor al món. Així que després d’uns quants mesos treballant fort, per fi puc publicar el primer post en la nova web!

Tinc unes quantes coses a explicar-vos sobre la nova web, així que les he anat agrupant en petites dosis per fer-ho més digerible. Som-hi?

Un retir temporal i espiritual de les xarxes per agafar impuls

Les darreres setmanes he tancat les xarxes per dos motius. En primer lloc per poder marcar una abans i un després en aquesta nova etapa d’Apanona. Fins ara havia fet servir les xarxes d’una manera més personal ja que el meu projecte s’havia anat convertint en els darrers anys en una activitat professional secundaria (que no vol dir que no la sentís super important, al contrari). Ara Apanona torna a ocupar un lloc principal, així que era necessari revisar com em comunico i com gestiono les xarxes. Un nou to i un nou ritme per a una nova era que espero anar agafant poc a poc.

En segon lloc perquè he estat treballant intensament en el dissseny i desenvolupament d’aquest lloc web i he de de dir que n’estic molt contenta del resultat 😀 Com veureu continuo movent-me un estil similar a l’anterior pàgina: un clar domini del color blanc i un estil minimalista amb la finalitat bàsica de fer destacar els dibuixos i dissenys el màxim possible. Pero a diferència de l’anterior pàgina, aquesta conté elements que li donen més dinamisme visual, com per exemple les petites animacions amb les meves il·lustracions que hi ha a l’inici o alguns carrousels a les pàgines.


WordPress ja no és el que era

Ostres, ara feia molt de temps que no construia una pàgina web sencera (concretament des de 2015!) i he flipat fort quan he vist com ha avançat tot en pocs anys. Malgrat que crec que me n’he sortit prou bé, hi ha algunes coses que encara he de resoldre (demano disculpes anticipadament) i que potser no són del tot responsive o falta algun enllaç o no trobeu la informació que busqueu… poc a poc aniré afinant tots els instruments per a que l’orquestra soni estupendament i la web quedi ben rodona.


La shop, haurà d’esperar una miqueta

Una de les coses que no m’he vist en cor d’incorporar a la web ha estat la shop. Demanaré ajuda externa per poder-la posar aquí i tenir-ho tot centralitzat. Mentres no tingui la shop a punt podreu fer les vostres compres còmodament a la tenda que tinc a la plataforma Etsy. Ara només hi trobareu un producte (us el presentaré formalment en breu!) pero poc a poc hi aniré sumant papereria i làmines per a que pugueu omplir el vostre dia a dia d’alegria i tendresa.


Construint el portfoli

Un altre apartat que encara està «in progress» és el de WORK. Tot i que ja hi podeu veure alguns treballs, construir un bon porfoli és una tasca laboriosa. Com que de moment sóc la única treballadora d’Apanona i no puc tocar tantes tecles a la vegada, espero poder anar fent créixer aquest apartat en les properes setmanes.


… and last, but not least

Una de les coses que segurament ja haureu detectat aquí i a les xarxes és el nou logo d’Apanona. Feia molt temps que no en tenia un de nou. Com que és una mica llarg d’explicar, us en parlaré amb més calma un altre dia en un altre post.

I de moment, res més per avui (que no és poc!). Tornaré d’aquí uns dies amb un nou post. Mentrestant uns deixo amb el vídeo de la cançó del grup Wet Leg que acompanya el reel de welcome back. Fins aviat!

Welcome

HELLO!

Enjoy our website! If you can’t find what you’ve been looking for or have any problem, email us at hello@apanona.com