El passat divendres 13 de maig va innaugurar-se al vestíbul de Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona “Oh my cat” una exposició d’il·lustradors de la província de Tarragona dedicada als gats, eterns habitants de la Part Alta de Tarragona des de temps immemorials.

La Bet Díez d’Anduluplandu m’hi va convidar a participar-hi i no vaig dubtar ni un moment! És un dels meus animals preferits i un dels que més vegades he dibuixat. Vaig aportar-hi dos dibuixos: Joana i Virgiliu i Felix el gat (els podeu veure al portafoli)

Va ser una tarda fantàstica que vam compartir amb gairebé tots els participants, 8 il·lustradors de la província de Tarragona (+ 2 convidats): Anduluplandu, Anna Grimal, Berta Artigal, El Don GuillermoHernan en H  , Manuel Moranta, Namíbia CoronadoPep Serra  i Txomin Medrano

Podeu visitar-la fins el 28 de juny (consulteu la web de la expo per a més info sobre horaris “Oh my cat”). Us deixo algunes imatges de la innauguració que va fer l’Agustí Arévalo Pixel Moreno. Moltes gràcies Bet per convidar-m’hi!

Oh my cat!
Oh my cat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.