(…) En la infinitat del temps, la nostra vida compartida és un petit diamant. Un petit diamant de llum blanca, pura i resplendent que ens ajudarà a trobar el camí, a trobar el nostre centre, a retrobar la felicitat perduda.”

La teva super col·lecció de nines Monster High. Aquell boli-musical que vam tardar un any a tornar-te perquè l’havíem perdut en algun racó amagat de l’habitació. Si, les Gibert-Arriols som una mica així, lentes.

Els missatges amb mil emoticones des d’Instagram. La mirada tímida al Jaume i a mi que es transformava com per art de màgia quan et giraves i tornaves a jugar amb la Joana i la Martina. Semblaves una altra nena!

Les vostres veus jugant a l’habitació. Fent bromes, veuetes i jocs. Obrir la porta i trobar-vos a la llitera de dalt, mirant-me amb cara d’intrusa, com si hagués trencat un moment màgic “Ui, ui perdó perdó, ja tanco la porta. Esteu bé? SI!!!”

Us veig patinant. “Va, ara canviem de patins!”. Pintant. Recollint castanyes. Posant-vos pedres al nas i fent carotes. Pujant a coll i be de la Joana. Assajant i representant petites obres de teatre i cançons de tardor. Saltant ben amunt al llit elàstic del mas dels avis. Corrent per la platja. Dient paraulotes: cagalló farcit! Rient.

Et veig pujant les escales del Gínjol, gairebé més altes que tu, mentre la iaia Pepita o la iaia Joaquima et vigilen des de baix. Et veig amb la mare de petitona al cotxet, amagant-te de nosaltres, unes tafaneres que volíem saber perquè s’amagava tant aquesta nena d’immensos ulls verds. Et veig agafada de la mà del pare ensenyant-nos orgullosa la nova col·lecció de postals de la Gorjuss. Escoltant atenta les mil històries fantàstiques de la Martina i rient amb les bromes de la Joana.

Com diu la mare, ets molt bona amiga dels teus amics i així ho continuaràs sent. Hi ha dies de la vida que fan molt de mal. Però tenim la immensa sort d’haver-te conegut. I durem orgullosos la teva llum dins nostre per sempre més.

T’estimem Neu.

Neu

2 Comments

  • Paraules, records i sentiments molt bonics. Meravellosos. Infinits.
    Rebossants d’amor.
    No puc dir res més. No sé què més dir.
    Una abraçada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.