Tinc la GRAN satisfacció de presentar-vos… TA-TA-TA-TXAAAAAN! El meu primer llibre il·lustrat! YAY!

Es diu My pet cloud, l’ha escrit Amanda Rawson Hill i el publicarà Capstone el proper 1 de febrer de 2022. L’encarrec m’ha arribat gràcies al fantàstic equip de Plum Pudding, la meva agència d’il·lustració que em dona l’oportunitat de poder fer projectes tant xulos com aquest.

My Pet cloud és la història d’en Max, un nen que té com a mascota un petit nuvolet que adopta després de trobar-se’l jugant al parc. La connexió entre els dos és instantània i junts, viuen un munt d’aventures i peripècies fins que un dia… i fins aquí puc llegir!

No trobeu que és el conte IDEAL per a que l’il·lustrés jo? Si seguiu una mica la meva feina, sabreu que dibuixar núvols és una de les coses que ADORO. Així que com podeu imaginar, m’ho he passat molt bé podent il·lustrar aquest conte tan bonic que parla d’amistat i d’amor.

També us he de dir que a banda de disfrutar-lo, ha suposat tot un repte i un molts, molts aprenentatges. Les primeres vegades sempre són una mica maldestres, plenes de nervis, inseguretats i molts dubtes tant artístics com tècnics. No hauria tancat mai els dibuixos, sempre afegint, canviant, millorant coses. Aquest pinzell, vols dir? No són massa avorrits els colors d’aquesta pàgina? Ja es destaca prou el fons? El personatge, trobes que té continuitat? Es fa així la perspectiva? Queden bé aquests ulls?

S-O-C-O-O-O-O-O-O-R-S!

I per si no fos prou el repte que tenia davant, a la meitat del projecte vaig passar el COVID que va aturar-ho tot durant gairebé tres setmanes. Per sort va ser tot lleu i vam poder replanificar les dates d’entrega.

Ben, ben aviat però podré tenir a les mans i tocar el llibre i això em fa moltíssima il·lusió.

Acabo amb un agraïment i una declaració. L’agraïment: A la Chlöe de Plum Pudding i al Brann de Capstone amb els qui la feina va fluir de forma super senzilla i professional. I la declaració: mai és massa tard, gent. En tinc 45 i acabo de fer el meu primer llibre il·lustrat ✊🏼vaig tard, a pas de tortuga, aprenc a poc a poc però segueixo fent el meu caminet en el món de la il·lustració, aprenent i creixent dia a dia. I espero que vinguin molts més llibres il·lustrats!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.