Inspo #1

Una vegada fa molts anys, en l’era en què regnaven els blogs i IG just començava a treure el cap, jo tenia un blogspot ben actiu i bonic. Una de les coses que més m’agradava fer era compartir les coses que m’inspiraven, des de roba, passant per artesania, fotografia, música, disseny d’interiors o gràfica i, naturalment, il·lustració i art.

En aquells anys, el bombardeig d’imatges i la saturació visual no era tant gran com és avui i tot anava a un ritme una mica més pausat. Ara consumim milers d’imatges, videos i animacions cada dia i sembla que ja no ens puguem entretenir, badar i meravellar-nos més de dos segons amb les coses boniques que ens agraden i ens inspiren.

I no només això, fins i tot acabem oblidant en guardats, favorits, captures, carpetes i àlbums digitals aquelles imatges, aquelles paraules, receptes, paisatges, etc. que ens han semblat interessants.

Així que per a que no quedin perdudes en la immensitat digital, he decidit rescatar l’esperit de blogger i compartir amb vosaltres mensualment algunes imatges que m’han inspirat. Espero que les disfruteu lentament, si pot ser amb una beguda calenta i una manteta 🤍 I recordeu: com més vells ens fem, més hem de contemplar.

La Casa solar de Gabriel Escámez via Milk Magazine.

El look i l’expressió d’aquesta parella (ella és @mmasymmmerkel a Tiktok) via Pinterest.

El poema de Gloria Fuertes via Lelelere.

Les flors que néixen excepcionalment al desert d’Atacama, Chile quan cauen quatre gotes. Via Massimo (X)

Brodat de tot un any de Emma Dyer via Womensart (X)

Il·lustració de Felicita Sala del llibre “Be a tree!”

Captura de l’episodi 2, temporada 4 «Midnight sun» de «Northern exposure» o «Doctor en Alaska» via Filmin.

Welcome

HELLO!

Enjoy our website! If you can’t find what you’ve been looking for or have any problem, email us at hello@apanona.com