Ha passat molt de temps des que vaig escriure el darrer post en aquest blog… Gairebé dos anys! Mare meva! I és que Instagram ha estat un gran monstre que s’ha acabat menjant gairebé tot el que li ha passat pel davant. Però fins a cert punt és normal: és pràctic, ràpid i arriba (pràcticament) a tothom.

Fa una estona que he actualitzat una mica el portafoli de la web amb tot de dibuixos que he fet en els darrers temps. Els que em coneixeu, segurament ja sabeu que Apanona ha deixat de ser la meva activitat professional principal. I és que des de fa tres anys que dirigeixo una Casa d’Oficis de Creació i producció audiovisual a Mas Carandell. El darrer any a jornada completa. Una feina apassionant però que em requereix invertir-hi molt temps i energia.

Tot i això, no he volgut deixar de dibuixar i seguir participant en projectes que em proposen i que em fan molta il·lusió. Per destacar-ne un parell, el cartell per a les Festes de la Mare de déu de Misericòrdia i poder formar part de Plum Pudding, una fantàstica agència anglesa d’il·lustració infantil que properament visitaré.

I és precisament cap aquí on vull anar orientant la meva acció com a il·lustradora: creixent en registres expressius i creatius per a la il·lustració infantil de llibres i poder publicar algun llibre, un any o altre. No és un camí fàcil, però segur que serà apassionant!

Espero no tardar dos anys en tornar a treure el cap per aquí i poder deixar constància dels projectes que vaig fent! Molt bon any 2019 a tothom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.